Vacuum Pro Lock Cam 7 Parça Vakum Cihazlı Saklama Kabı Siyah (000000010039230001)

0,00
Fiyat : ₺2.999,99(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.499,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 10000
Barkod : 8680887754887
₺287,50 `den başlayan taksitlerle

Manuel vakum pompası ile saklama kabı ve poşetin içinde kalan havayı vakumlayarak sakladığınız besinlerin tazeliğini 7-10 gün daha fazla korumanıza yardımcı olur

Yaşam alanlarınıza sağlık ve düzen getiren Vacuum Pro Lock Cam 7 Parça Vakum Cihazlı Saklama Kabı, gıdalarınızın tazeliğini uzun süre korumanıza yardımcı oluyor. Mükemmel bir kombinasyon olan camın sağlıklı özellikleri ile vakum teknolojisinin bir araya geldiği bu ürün, mutfağınızı daha düzenli ve lezzetli bir yer haline getiriyor. Öne Çıkan Özellikler: Sağlıklı Cam Malzeme: Gıdalarınızı güvenle saklamak için kullanılan yüksek brosilikat cam kalitesi, sağlığınıza dost bir seçenek sunar. Pratik Vakum Cihazı: Hava almayan vakum teknolojisi, içerideki gıdaların tazeliğini ve besin değerini korur. 7 Parça Set: Farklı boyutlardaki 7 parça set, çeşitli gıdaları saklamak için ideal bir çözüm sunar. Set içeriği BPA içermeyen tekrar kullanıma uygun vakum poşetleri, vakum pompası ve cam saklaba kabı ve kapağından oluşmaktadır. Hava Geçirmez Kilit Sistemi: Hava geçirmez kilit sistemi, gıdalarınızın uzun süre taze kalmasını sağlar ve kaçak riskini en aza indirir. Böylece sebze, meyve, et ve balık gibi gıdalarınızın tazeliğini ve besin değerini korur. Çeşitli Kullanım Alanları: Buzluğa, mikrodalga fırına ve bulaşık makinesine uygun olan bu saklama kapları, günlük kullanımınızı kolaylaştırır. -20 dereceden 560 derece ısıya kadar dayanıklı bir üründür. Tarih Ölçeği: Ürünün kapak kısmında bulunan tarih ölçeği alanı ile sebze, meyve, et ve balık gibi gıdalarınızın son kullanım tarihini takip edebilirsiniz. Vacuum Pro Lock Cam 7 Parça Vakum Cihazlı Saklama Kabı Nasıl Kullanılır? 1. Adım Vakumlama: Sebze, meyve, et ve balık gibi gıdalarınızı ister vakum poşetine ister cam kablara koyun. Vakum poşeti fermuarını kapatın veya cam kabınızın kapağını kapatın. Vakum pompasını kapak veya poşette yer alan vakum alanına yerleştirin ve havayı almak için yukarı doğru pompa kapağını çekin. 2. Adım Sous vide pişirme Tekniği: Sous Vide tekniğinde et, balık, sebze gibi yiyecekler, bir pişirme torbası ya da vakumlu poşetler içerisine konulur ve vakum makinesi yardımıyla poşet içerisindeki hava tamamen alınarak kapatılır. Bir tencere gibi ısıya dayanıklı mutfak gerecinin içerisine su doldurulur. Optimum pişirme sıcaklığı, yiyeceğin türüne ve istenen pişirme noktasına bağlıdır. Gıdaya uygun derecede ısınan su banyosu içerisine vakumlanmış ürün poşetle birlikte yerleştirilir. Gıdanın türüne uygun olarak ısı nazikçe ürüne eşit geçecek kadar su banyosu devam ettirilir. Hem gıdanın hiçbir yeri su kaybedecek kadar ısınmaz. Daha sonra da pişmiş ürünler vakum poşetleri içerisinde soğutulup muhafaza edilebilir. Doğrudan su teması olmadan ve nispeten düşük sıcaklıklar nedeniyle, geleneksel pişirme yöntemlerine göre daha fazla vitamin ve besini korunur. Sous-vide pişirme yapmadan önce tüm yiyecekler her zaman önce yıkanmalı ve suları süzülmelidir. Bu, özellikle balık ve etin pişirmeden önce mikropları yok etmek için önemlidir. Vakum poşetlerinin içi ve sızdırmazlık şeridi de tamamen temiz olmalıdır.
Model
Vacuum Pro Lock
Renk
Siyah
Ölçü
Tek Kişilik
Koleksiyon/Tema
Timeless
Ürün Bileşimi
Cam
Üretici
Çin
Malzeme
Cam
Ürün Kalitesi
#
Sezon
Sezonsuz
Kumaş Bilgisi
#
Kuru Temizleme
False
El Yıkama
True
Ütülenebilir
False
Makine Yıkama
True
750 TL ve Üzeri
Kargo BEDAVA!
30 Gün İade Garantisi

Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 30 gün içerisinde iade koşulları dahilinde ücret ödemeden iade edebilirsiniz.

3 İş Gününde Kargo

Siparişleriniz 3 iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Kargo teslim süresi teslim adresinize göre değişiklik gösterebilir. Resmi tatil günlerinde kargo firmalarınca teslimat yapılmamaktadır.

Bu ürün hangi mağazada bulunuyor?Mağaza bul
Son Baktıklarınız
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR